5 tipov na letnú narodeninovú oslavu.

 

1.Film pod hviezdami.

V letnom období sú väčšinou noci teplé, preto neváhajte využiť tento čas. Počkajte, kým sa zotmie a môžete ísť na to. S prípravou sa môžete pohrať. Stačí Vám biela stena domu, dataprojektor a notebook. A ten správny výber rozprávky, pri ktorej sa možno nájde aj Vy! Odporúčame: Ja, zloduch, Ľadové kráľovstvo, Coco, Vaiana: Legenda o oceán... Pri tejto aktivite sa deti určite nudiť nebudú. K dobrému filmu patrí aj dobré jedlo. Pre deti by som navrhovala niečo ľahké. Napríklad: ovocie. cupcakes. Nechajte hviezdnu, nočnú oblohu osvetliť vášmu dieťaťu, k jeho nezabudnuteľným a narodeninovým spomienkam. 

   

2. Maľovanie na plátno

Pre milovníkov kreslenia by som navrhovala trochu kreativity. Pripravte pre dieťa tvorivé dielne. Kúpte veľké maliarske plátno, štetec a farby. Nechajte svoje dieťa nech sa vyhrá so svojou kreativitou. Výhodou je, že dokončené dielo si môžete dať do rámu a zavesiť na stenu.

    

3. Twister time.

Ak poznáte starý dobrý twister, tak mám pre Vás lepší tip. Nakreslite na trávu maketu twisteru. Netreba Vám žiadnu podložku twister. Pri tejto aktivite sa určite zabavíte. Upratovanie je také jednoduché ako kosenie trávnika. Pomáha aj poriadny lejak.

    

4. Balónová párty.

Čo by to bola párty bez vody. Máme pre Vás tip. Potrebujete na to balóny a vodu. Naplňte balóny vodou veľkosti jablka a uzatvorte ich. Vytvorte z nich kôpky. A hor sa na hru. Deti sa môžu voľne ohadzovať balónmi s vodou. Je to celkom sranda.

    

5. Noc pod holým nebom.

Deti väčšinou chcú zažiť dobrodružstvo. Preto im môžete pripraviť nočnú stanovačku. Stačí Vám na to stan, matrace pre lepšie pohodlie a nejaký piknik kôš pre malé občerstvenie.