Letné šaty pre vaše princezné

Leto prináša slnečné dni, pláže a šaty, ktoré nás robia štýlovými a pohodlnými. Od ležérnych maxi šiat po elegantné na ramienka, ponúkajú nekonečné možnosti štýlu.

Farby ako slnečno žltá a ružová prinesú do našich šatníkov radosť a sviežosť, zatiaľ čo ľahké látky ako bavlna a viskóza nám umožnia cítiť sa pohodlne aj v horúčavách.

Detaily ako volány a čipky pridávajú šatám ženskosť a šarm, čím ich robia ideálnymi na pikniky alebo večerné prechádzky. Doplnky ako klobúky a šatky dokážu šaty ešte viac vylepšiť.

Určite ste už počuli o našich úžasných letných šatách značky Kidex's, ktoré sú dokonalým doplnkom do šatníčka vašej malé princeznej. Šaty zdobené drobnými červenými čerešňami a veľkou červenou mašľou na chrbte dodávajú štýlový a roztomilý vzhľad, ktorý sa skvele hodí k letným dobrodružstvám.

Okrem toho, šaty sú vyrobené z pohodlnej zmesi 95% bavlny a 5% polyesteru, čo zabezpečuje nielen príjemný dotyk na pokožku, ale aj ľahkosť a vzdušnosť, čo je ideálne pre teplé letné dni. Ich unikátny dizajn a dodaný klobúk robia tieto šaty praktickými a štýlovými zároveň.

Čo je ešte lepšie, ponúkame aj podobné šaty s klobúkom v iných farbách, aby ste mohli vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje štýlu vašej malé princeznej. Nech už preferujete jemnú modrú, pastelovú ružovú alebo veselú žltú, môžete si byť istí, že vaše dieťa bude nielen štýlovo oblečené, ale aj bezpečné a pohodlné.

wholesale-baby-girls-patterned-dress-with-hat-6-24m-kidexs-1026-60188-baby-dresses-83522-46-B         wholesale-baby-girls-patterned-dress-with-hat-6-24m-kidexs-1026-60183-baby-dresses-83512-46-B          wholesale-baby-girls-patterned-dress-with-hat-6-24m-kidexs-1026-60179-baby-dresses-83506-46-B

 

Ružové letné šaty s tylovou čipkou od značky Wizzy: Elegancia a pohodlie v jednom.

Tieto šaty sú špeciálne navrhnuté pre väčšie dievčatá, aby im poskytli štýlový a pohodlný outfit počas teplých letných dní. Sú vyrobené z kvalitného 100% tkania, čo zaručuje príjemný pocit na pokožke a ľahkú nositeľnosť. Ich nádherná ružová farba a tylová čipka dodávajú šatám eleganciu a šarm, zatiaľ čo pôsobivé volány zaručujú roztomilý vzhľad.

Vyberte pre svoju dcérku šaty, ktoré nechajú jej štýl žiariť. Vyberte Wizzy!

wholesale-girls-dress-6-9y-wizzy-2038-3329-1-girls-dress-71998-45-B

 

Letné šaty pre dievčatá od značky Wecan: Dokonalá harmónia štýlu a pohodlia.

Tieto šaty sú špeciálne navrhnuté pre letné dobrodružstvá vašej malé princeznej. Značka Wecan prináša krásne ružové šaty s volánom na spodku, ktoré sú zároveň elegantné a pohodlné.

Zloženie látky: Šaty sú vyrobené z 70% polyesteru a 30% bavlny, čo zabezpečuje príjemný pocit na pokožke a ľahkú nositeľnosť. Táto kombinácia materiálov je ideálna na letné dni, kedy chcete, aby vaše dievčatko vyzeralo a cítilo sa skvele.

Dizajn: Šaty sú ozdobené elegantným volánom na spodku, čo im dodáva štýlový a roztomilý vzhľad. Ich jemný odtieň ružovej farby je dokonalým doplnkom k letnému slnku a radosti.

74e33fa265fb2855722f2997fca801e3-65cc8bea6b59a